jowi wint ballonnenwedstrijd ribsenblues

Jowi Blankvoort is de grote winnaar geworden van de ballonnenwedstrijd van Ribs&Blues 2009. Tijdens het festival werden vanaf de Domineeskamp in Raalte honderden ballonnen opgelaten. Dankzij een rustig noordoosten windje kwamen er flink wat ballonnen in Brabant terecht. De ballon van Jowi kwam terecht in Deurne, op bijna 143 kilometer afstand van Raalte.

Bij de Formido in Raalte heeft Jowi inmiddels zijn welverdiende prijs, uit handen van bedrijfsleider Edwin Schrijver, gekregen. Ook de andere winnaars hebben een fraaie prijs in ontvangst genomen. Ton Groot Beumer (voorzitter van Ribs&Blues) en Eric Nijenkamp (burgemeester Kids Corner) hielpen Edwin een handje met het eerlijk verdelen van de grote stapel prijzen.

De uitslag van de ballonnenwedstrijd:

1: Jowi Blankvoort (Deurne, 142,8 km)

2: Fleur Spoolder (Rijkevoort, 119 km)

3: Jur de Dalie (Rijkevoort, 118 km)

4: Twan Schasfoort (Oeffelt, 112,8 km)

5: Femke Ronhaar (Langenboom, 105,1 km)

6: Anouk Kuipers (Cuijk, 104,9 km)

7: Jurgen Slootman (Mook, 103,5km)

8: Amber Ardesch (Leersum, 98,2 km)

Troostprijs: Naomi Furrer (Voorst, 30,1 km)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.