jordy luisman oppermachtig in rozendaal

Namens het mountainbiketeam stonden Dienand Broekhuis, Lyan Rensen, Jordy Luisman en Jeroen Wessel aan het vertrek. Allen kozen zij ervoor om de ‘75 minuten wedstrijd’ te rijden.

Kort nadat het startschot voor de heren was gevallen, waren Jordy en Jeroen meteen vooraan in de wedstrijd te vinden. Jordy liet direct zien dat hij goede benen had. Hij reed de gehele wedstrijd aan kop, om vervolgens solo als eerste over de finish te komen. Jeroen viel na zijn goede start snel terug. Hij moest genoegen nemen met een 23ste plaats. Kort achter Jeroen reed Dienand een zeer constante race. Hij finishte als 28ste.

Bij de dames begon Lyan haar wedstrijd goed. Kort achter de kopgroep had ze haar draai gevonden. In de tweede ronde kreeg ze helaas te kampen met materiaalpech, haar zadel zat los. Met een scheef zadel reed ze op karakter de race uit en kwam als 8ste over de eindstreep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.