joop elders viert in oktober 40 jarig bestaan

Joop Elders Sanitair & Totaalinstallateur viert in oktober het 40-jarig bestaan. De klanten kunnen profiteren van diverse acties. Daarnaast houdt Elders op zaterdag 31 oktober een open huis. “Dat moet gewoon een gezellige ongedwongen dag worden”, vertellen Frank Elders en Erik Schut namens het bedrijf. “Vaak hebben mensen het gevoel dat ze wat moeten kopen, als ze hier een kijkje nemen. Nergens voor nodig. Stap maar naar binnen en kijk maar rond!”

Het gaat goed met Elders. Natuurlijk hebben ze bij het bedrijf de crisis gemerkt, maar onlangs is er nog een nieuwe tegelzetter aangenomen en waarschijnlijk volgen er binnenkort meer personeelsuitbreidingen. “We zijn begonnen als Raalter installatiebedrijf, maar we hebben in de loop der jaren steeds meer een regiofunctie gekregen”, leggen Frank en Erik uit. “We hebben een pracht van een showroom die de wijde regio aanspreekt. Daarnaast krijgen we met onze installatietak steeds meer grote projecten. Totaalinstallatie wordt steeds belangrijker bij bouwprojecten. De gehele installatie – elektra, beveiliging, luchtbehandeling, loodgieterswerk, airco en verwarming – moet goed geïntegreerd worden in woning of gebouw. Onze bouwpartners en klanten schakelen ons dan ook vaak eerder in om mee te denken over het bouwproces. Dat geldt voor grote en voor kleine opdrachtgevers. We denken graag mee!”

Maar grote klussen of niet, het bedrijf koestert de Raalter en de Sallandse roots en de kleine klussen (verbouwingen, etcetera) krijgen dan ook net zoveel prioriteit als de grote. “We hebben een gezond bedrijf dat gestaag groeit. Maar dat betekent niet dat we dus maar op onze lauweren gaan rusten. Je moet constant kwaliteit blijven leveren. We zullen bovendien nooit vergeten waar en waarmee het allemaal begonnen is. De mensen uit Raalte en Salland hebben ons groot gemaakt! We blijven hoe dan ook met beide voeten in de Sallandse grond staan.”

Bij Elders heeft de klant één adres voor de gehele aankoop en installatie. Dat heeft een absolute meerwaarde, zo is de bedrijfsfilosofie, die de afgelopen jaren haar waarde heeft bewezen. Het installeren van sanitair, of dat nu gaat om een badkamer of een ‘simpel’ toilet, is namelijk lang niet gemakkelijk. “Je hebt een sloper nodig, een loodgieter, een elektricien, een stukadoor, een tegelzetter, een kitter en een plafondbouwer”, somt Erik op. “Er komt dus nogal wat bij kijken. Bij Elders beschikken we over alle specialismen, disciplines en know how. We kunnen de hele planning dus goed afstemmen en dat zorgt ervoor dat we de badkamer in een redelijk kort tijdsbestek gereed hebben. We bieden diverse garanties. Dat geldt voor de materialen, maar ook voor de arbeid. Bij ons kun je er van uit gaan dat het goed en kundig gebeurt. Onder de streep ben je uiteindelijk goedkoper uit! Maar uiteraard is het ook mogelijk om hier alleen de materialen te kopen.” Kijk voor meer info op staging2.joopelders.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.