jeugd ttc elshof derde in touwtrekcompetitie

De jeugd van touwtrekvereniging Elshof is als derde geëindigd in de jeugdcompetitie van het gewest Oost. Je mag wel spreken van een bijzondere prestatie, gezien de omvang van de vereniging in de buurtschap Elshof. De competitie begon goed voor de jeugd van TTC Elshof. Nieuwe sponsor Dennebos Flooring stak de heren in het nieuw.

En sportief ging het ook meteen goed, het begon al met een goede start waarbij de touwtrekkers van de Elshof een voorsprong konden nemen op een belangrijke concurrent. Op de laatste wedstrijddag (6 september in Holten) was het nog wel zwaar, maar toen de belangrijkste concurrenten hun eerste wedstrijd verloren en de derde plaats niet meer in gevaar kwam viel de spanning weg en kwamen de heren weer in hun ritme.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.