Home / archiefcentraal / jannes en gebroeders ko naar welsum

jannes en gebroeders ko naar welsum

In navolging op de uitverkochte en succesvolle Hollandse avond van vorig jaar in dorpshuis De Bongerd heeft de Stichting Dorpshuis Welsum ook dit jaar een aantal bekende artiesten weten te strikken voor een spetterende Hollandse avond.

Kaarten kun je nu al bestellen via www.dorpshuiswelsum.nl, maar er zijn ook kaarten verkrijgbaar in het dorpshuis (gedurende de avonduren). De toegangskaarten kosten in de voorverkoop 19,50 euro en aan de kassa 22,50 euro (mits niet uitverkocht). De zaal gaat open om 20.00 uur en de optredens beginnen om 21.00 uur.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.