jaarlijkse korenbloemdag weer groot feest

Basisschool De Korenbloem in Raalte gaat het schooljaar altijd van start met het project ‘Zo zijn onze manieren op De Korenbloem’. Ook dit jaar werd er de eerste vier weken aan gewerkt en traditiegetrouw afgesloten met de Korenbloemdag.

In Manege De Hoogeweg genoten alle kinderen van een sport-en speldag, die begeleid werd door studenten (en hun docenten) van de opleiding tot onderwijsassistent van De Landstede. Door deze unieke samenwerking tussen De Korenbloem-ouders, De Landstede en Manege De Hoogeweg werd het met name voor de 380 kinderen een groot festijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.