Home / archiefcentraal / jaarlijkse korenbloemdag weer groot feest

jaarlijkse korenbloemdag weer groot feest

Basisschool De Korenbloem in Raalte gaat het schooljaar altijd van start met het project ‘Zo zijn onze manieren op De Korenbloem’. Ook dit jaar werd er de eerste vier weken aan gewerkt en traditiegetrouw afgesloten met de Korenbloemdag.

In Manege De Hoogeweg genoten alle kinderen van een sport-en speldag, die begeleid werd door studenten (en hun docenten) van de opleiding tot onderwijsassistent van De Landstede. Door deze unieke samenwerking tussen De Korenbloem-ouders, De Landstede en Manege De Hoogeweg werd het met name voor de 380 kinderen een groot festijn.

Lees ook

Provincie wil 98,4 miljoen euro lenen aan Enexis voor verbetering energienetwerk

ZWOLLE – Gedeputeerde Staten van Overijssel willen netbeheerder Enexis 98,4 miljoen euro lenen om het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.