Home / archiefcentraal / jaarlijkse feestmiddag gaagies groot succes

jaarlijkse feestmiddag gaagies groot succes

De Jeugdraad van Elf van de Heinose carnavalsvereniging de Sökkestoppers, de Gaagies, heeft zondag weer haar jaarlijkse feestmiddag gehouden. De carnavalisten werden getrakteerd op een leuke middag met een fiets-puzzeltocht. Die eindigde bij Omni Mobilae in Raalte, waar de jeugddraad een jungleparcours wachtte.

Onder enthousiaste aanvoering van Prinses Jet en adjudant Joy werden de hindernissen moeiteloos afgewerkt. Joy gooide met haar groep hoge ogen met de fiets-puzzeltocht en trok uiteindelijk aan het langste eind met de beoordeling voor teamspirit en doorzettingsvermogen. De middag werd uiteindelijk zeer gezellig afgesloten met patat en kroketten.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.