jaarlijkse feestmiddag gaagies groot succes

De Jeugdraad van Elf van de Heinose carnavalsvereniging de Sökkestoppers, de Gaagies, heeft zondag weer haar jaarlijkse feestmiddag gehouden. De carnavalisten werden getrakteerd op een leuke middag met een fiets-puzzeltocht. Die eindigde bij Omni Mobilae in Raalte, waar de jeugddraad een jungleparcours wachtte.

Onder enthousiaste aanvoering van Prinses Jet en adjudant Joy werden de hindernissen moeiteloos afgewerkt. Joy gooide met haar groep hoge ogen met de fiets-puzzeltocht en trok uiteindelijk aan het langste eind met de beoordeling voor teamspirit en doorzettingsvermogen. De middag werd uiteindelijk zeer gezellig afgesloten met patat en kroketten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.