inschrijven raalte mettingen nog mogelijk

Er is nog ruimte om op zaterdag 12 september mee te doen aan de sponsortocht Raalte-Mettingen. De organisatie heeft daarom besloten om belangstellenden iets langer de tijd te geven om zich in te schrijven. Dat kan alleen via de site staging2.crtraalte.nl of via het bijgesloten inschrijfformulier.

Raaltenaar Hans Groen heeft aangekondigd in drie dagen naar Mettingen te willen lopen. Waar de meeste deelnemers de afstand, zo’n 140 kilometer, op de fiets afleggen, wil Hans het hardlopend doen. Hij zal dus elke dag een marathon afleggen.

De organisatie van Raalte-Mettingen is in handen van de Cross- Ren- en Toervereniging Raalte (CRT). De Rabobank Salland is hoofdsponsor. Als goede doel voor 2009 is gekozen voor stichting Hospice Midden Salland. Deze stichting beheert het hospice aan de Oude Molenweg. Het hospice is een plek waar mensen in de laatste fase van hun leven in huiselijke sfeer worden opgevangen. De stichting is voornemens om een nieuw hospice te realiseren aan de Munstersestraat.

De afstand blijft net onder de 140 kilometer met een pauze halverwege in De Lutte. Er zal worden gefietst in groepen van maximaal twintig personen. Ook andere alternatieve vormen van deelname, zoals bijvoorbeeld per step of op skeelers zijn mogelijk. Traditiegetrouw loopt de Raalter brandweer de afstand met tien lopers in estafettevorm. Zij vertrekken in het holst van de nacht om halverwege de middag in Mettingen aan te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.