hypotheekactie bij erwin otten advies

Tot en met 30 september 2009 is het afsluiten van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) bij Erwin Otten Advies in Heino extra aantrekkelijk. Je betaalt deze maand namelijk geen afsluitprovisie, je krijgt een rentekorting tot 0,4 procent en bespaart tot honderden euro’s.

Sinds 1 juli 2009 is de kostengrens voor NHG tijdelijk verhoogd van 265.000 naar 350.000 euro. Dit betekent dat als je jouw hypotheek sluit met NHG, de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen garant staat voor de terugbetaling van jouw hypotheek(bedrag) aan de geldverstrekker. Erwin Otten Advies kijkt graag samen met jou of je in aanmerking komt voor een hypotheek met NHG.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.