humorvolle vrijwilligersdag welzijn ouderen

Een geweldige middag, was vrijdagmiddag de veel gehoorde reactie na afloop van de vrijwilligersmiddag van Welzijn Ouderen in Lemelerveld. In zijn welkomstwoord zei Antoon Sibelt, voorzitter van SWOL, tegen de 80 van de ruim 100 vrijwilligers, dat zij een onmisbare schakel vormen in de activiteiten voor de medemens, zowel in de Mozaïek als bij de buitenactiviteiten.

Henk Kampman, alias Jo Spoor uit Nijverdal bracht daarna in het dialect het leven van vroeger weer in herinnering. Verhalen over ‘achter de dikke boom’ en ‘levertraan’, brachten de vrijwilligers soms toch schaterlachen omdat zij zichzelf vaak hierin herkenden. Ook de gedichten uit eigen werk sprak de aanwezigen aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.