hhzd ontdekt nieuw handbaltalent op instuif

Heino Handbal Zet Door (HHZD) kijkt terug op een geslaagde handbalinstuif. Kinderen uit de groepen 3 tot en met 6 van de basisscholen in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem konden op de instuif vrijblijvend kennis maken met de handbalsport.

Allereerst kregen de kids een echte warming-up op muziek. Daarna stonden er verschillende handbalspelletjes op het programma. En tot slot werd er een leuke wedstrijd gespeeld. “Mikken, vangen, stuiteren, niks was de kinderen te gek! Wij hebben dan ook heel wat nieuwe handbaltalentjes in Heino ontdekt”, aldus de Heinose handbalvereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.