herfstsferendag groei en bloei erg geslaagd

Het thema ‘Decoreren in en om het huis’ bleek succesvol. Men kon vele ideeën opdoen aan de hand van de sfeerhoekjes in en om de boerderij.

De inloopworkshop, waar men zelf een bloemstukje kon maken, werd druk bezocht. Het eindresultaat mocht er dan ook zijn. Een halve kokosnoot met een kamerplantje vormden de basis van het stuk. Ook de eigen gebakken taarten en het gebak, die men kon proeven en kopen, vielen in de smaak.

Verder is natuurlijk iedereen benieuwd hoeveel gordijnringen er nu in die vaas zaten bij de entree. Dit waren 143 ringen. Nou, dit raadspel werd gewonnen door mevrouw Hutten uit Raalte. Zij zat er met 142 ringen het dichtst bij. Zij kreeg een mooi bloemstuk thuis bezorgd. Al met al een geslaagde dag, mede dankzij het mooie weer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.