Home / archiefcentraal / hengelsportfederatie wijkt uit naar het kanaal

hengelsportfederatie wijkt uit naar het kanaal

Op uitnodiging van Hengelsportfederatie Oost-Nederland, heeft de Hengelsportvereniging Lemelerveld woensdag de vrijwilligersdag voor de federatie georganiseerd. “Toen ons dat werd gevraagd, dachten we direct aan Camping de Krieghuusbelten”, aldus de organisatie. “Hier was in onze ogen alles aanwezig, zoals een mooie visvijver, een goed restaurant en bovendien voldoende parkeergelegenheid.”

Toch werd de vrijwilligersdag woensdag niet bij de Krieghuusbelten gehouden. “Omdat er zich meer vrijwilligers hadden opgegeven dan verwacht, moesten we voor het vissen uitwijken naar het Overijssels Kanaal bij Lemelerveld. Aan de visvijver bij de camping was namelijk niet genoeg plek.” Het mocht de pret niet drukken, het werd een geslaagde dag. “Dat werd in een dankwoord naar onze vereniging nog maar eens uitgesproken door de voorzitter van Oost Nederland”, aldus de Lemelerveldse hengelsportvereniging.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.