hengelsportfederatie wijkt uit naar het kanaal

Op uitnodiging van Hengelsportfederatie Oost-Nederland, heeft de Hengelsportvereniging Lemelerveld woensdag de vrijwilligersdag voor de federatie georganiseerd. “Toen ons dat werd gevraagd, dachten we direct aan Camping de Krieghuusbelten”, aldus de organisatie. “Hier was in onze ogen alles aanwezig, zoals een mooie visvijver, een goed restaurant en bovendien voldoende parkeergelegenheid.”

Toch werd de vrijwilligersdag woensdag niet bij de Krieghuusbelten gehouden. “Omdat er zich meer vrijwilligers hadden opgegeven dan verwacht, moesten we voor het vissen uitwijken naar het Overijssels Kanaal bij Lemelerveld. Aan de visvijver bij de camping was namelijk niet genoeg plek.” Het mocht de pret niet drukken, het werd een geslaagde dag. “Dat werd in een dankwoord naar onze vereniging nog maar eens uitgesproken door de voorzitter van Oost Nederland”, aldus de Lemelerveldse hengelsportvereniging.