heetens viertal pakt brons op nk in ermelo

Op de Hippiade in Ermelo heeft het viertal van de Landelijke Rijvereniging Heeten zaterdag in de klasse Z een bronzen plak gewonnen. Een geweldige prestatie van het gelegenheidskwartet.

Het viertal – Greet Schoorlemmer (met Tirza), Marjolijn Kruger (Talisman), Marc Haarman (Olily), Jacqueline Ruiter (Toscana) en reserve Rosemarie Haarman (Sunrise) – onder leiding van Theo Haarman mocht in Ermelo het spits afbijten en moest vervolgens dus lang in de wachtkamer zitten. Maar nadat alle punten waren verdeeld, kwam de verlossende uitslag. Het Heetense kwartet mocht zich onverwacht op gaan maken voor de prijsuitreiking. Om de derde prijs in ontvangst te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.