hageveld wil dit weekend goed presteren

Het Luttenbergse Köbo Motorketting.nl Racingteam Hageveld wil komend weekend, tijdens The Race of the Champions op het TT-Circuit van Assen, graag goed presteren. Van oudsher is deze race altijd de laatste race van het seizoen in het Open Nederlands Kampioenschap Dutch Superbikes. Echter, dit jaar volgt er door omstandigheden op 4 oktober nog een wedstrijd.

Na enkele moeizame raceweekenden op het circuit van Oscherleben en Assen, zijn de Luttenbergers er nu weer helemaal klaar voor. Coureur Jarco Grotenhuis wil graag zijn rondetijden verbeteren. “Tot nu toe hebben we een aardig goed seizoen gehad. Twee keer punten gepakt op de stratencircuits en mijn rondetijden verbeterd. Tijdens de laatste twee weekenden hadden we weliswaar problemen met het motorblok, maar ondanks dat hebben we de laatste race in Assen toch redelijk gereden.”

De problemen zijn nu in ieder geval opgelost. “Komend weekend wil ik weer werken aan de doelstellingen die we begin dit jaar hebben gesteld. Eén daarvan was punten halen, dus top vijftien rijden. Dat is inmiddels twee keer gelukt, maar ik wil ook graag nog mijn rondetijden verbeteren naar een 1.45-er. Mijn persoonlijk record staat nu op 1.46.3. Dat moet sneller kunnen.”

Komend weekend zal het team voldoende worden aangespoord om goed te presteren. Er zijn 150 sponsorbedrijven/relaties uitgenodigd om een dag sfeer te proeven op het circuit. Mocht je ook willen komen, dan kun je kijken op staging2.smaracing.nl voor meer informatie. Of bel met Jeroen van Beek: 06-14268358.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.