groepen ralda van start met nieuw seizoen

Na een zeer gezellige en enerverende trip naar Hongarije, start de Raalter volksdansgroep Ralda met het nieuwe seizoen. Sterker nog, enkele vaste groepen van Ralda zijn al begonnen met een jaar vol beweging, gezelligheid en uitdagingen. Kom zelf gewoon eens kijken om te zien of het ook iets voor jou is, of surf naar de vernieuwde website van Ralda.

De kinderdansgroep is één van de groepen die al zijn begonnen met het nieuwe seizoen. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar trainen iedere dinsdag van 16.30 tot 17.30 uur onder leiding van Eline Maatman. De jeugdtheaterdansgroep traint iedere vrijdag van 18.00 tot 19.30 uur, Cynthia Sterringa verzorgt hier de training. De recreatiegroep voor volwassenen en tieners start op maandag 7 september om 20.00 uur, onder leiding van Iris Hoop. Zij verzorgt ook de lessen voor de theaterdansgroep, die op 4 september om 19.00 uur weer met het nieuwe seizoen van start gaat. Wanneer het Ralda-orkest onder leiding van Dries Lansdorp begint, is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.