gogos van c1000 nemen raalte over

Raalte staat op het punt te worden overgenomen. En wel door de GOGO’s van C1000. Op 14 september lanceert C1000 een grote actie, waarbij klanten bij elke 10 euro aan boodschappen een GOGO en een GOGO-sticker cadeau krijgen. De GOGO’s zijn kleine plastic figuurtjes. Ook bij C1000 Erik Kroeze start de actie.

“We zijn klaar voor de overname”, aldus supermarktondernemer Erik Kroeze. “De GOGO’s hebben alles in zich om een echte rage op het schoolplein te worden.” Half september worden de GOGO’s geïntroduceerd bij tijdschrift- en speelgoedwinkels in Nederland. Maar speciaal voor C1000 werden zestig unieke karakters ontwikkeld, die elk ook nog eens in vijf verschillende kleuren bestaan. Kinderen kunnen de GOGO’s sparen en ruilen en er allerlei spelletjes mee doen. Vorig jaar werden de GOGO’s in Engeland nog uitgeroepen tot ‘Collectable Toy of the Year’.

“Natuurlijk komen er ook een prachtig stickeralbum en een GOGO-verzamelberg”, vervolgt Kroeze. “Die zijn in de actieweken gratis te krijgen bij bepaalde artikelen. En op 30 september organiseren we een grote ruilmiddag, zodat de kinderen hun favoriete GOGO’s kunnen proberen te bemachtigen. Raalte zal niet om de C1000-GOGO’s heen kunnen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.