gezamenlijke open dag bewoners vrieswijk

Bieze Makelaardij, Sprengenberg Vastgoed en De Jong & Laan openen op donderdag 17 en vrijdag 18 september op officiële wijze de deuren van hun nieuwe kantoorgebouw aan de Vrieswijk in Raalte voor het publiek. Het nieuwe pand staat op een centrale, goed bereikbare locatie. Vanaf het kruispunt Bos en de N35 is het gebouw duidelijk te zien. De bijzondere architectuur, de witte uitstraling en in combinatie met veel glas geeft dit gebouw iets bijzonders.

Het openingsprogramma start donderdag om 17.00 uur. Dit deel van het programma is alleen bestemd voor zakelijke relaties. Zij kunnen onder het genot van een hapje en een drankje de locatie aan de Vrieswijk 2, 2a en 2b bekijken. Op vrijdag 18 september bestaat vanaf 16.30 uur de mogelijkheid voor medewerkers van Bieze Makelaardij Raalte, Sprengenberg Vastgoed en de Jong en Laan om eventuele partners en naaste familie/vrienden de nieuwe werkplek te laten zien en hierop gezamenlijk het glas te heffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.