geslaagde familiedag met cda politici

In een zonovergoten Avonturenpark Hellendoorn is afgelopen zaterdag de landelijke CDA-familiedag gehouden. Op de familiedag konden CDA-leden tegen gereduceerd tarief naar het pretpark en daar maakten ruim 600 CDA-leden uit het hele land gebruik van. Regionale Tweede Kamerleden zoals Sabine Uitslag, Hein Pieper en Eddy van Hijum waren naar het park gekomen, maar ook de staatssecretaris Ank Bijleveld, Marja van Bijsterveldt en Jan Kees de Jager.

Partijvoorzitter Peter van Heeswijk gaf in zijn toespraak aan dat de duizenden CDA-vrijwilligers zich de komende maanden volop gaan inzetten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010. Doel is volgens hem om opnieuw de grootste lokale partij te worden. “Niet uit competitiedrift, maar omdat wij een goede boodschap hebben en stabiele bestuurders zijn.” Fractievoorzitter Pieter van Geel ging in zijn toespraak in op de economische crisis. Volgens Van Geel kan Nederland sterker uit de crisis komen als het kabinet daadkracht toont en structurele hervormingen doorvoert om onze economie te versterken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.