galaconcert don kozakken koor in heino

Het Don Kozakken Koor en het Heino’s Mannenkoor verzorgen op zaterdag 24 oktober een galaconcert in de NH-kerk in Heino. Aanvang is om 20.00 uur.

Het Don Kozakken Koor staat onder leiding van Wanja Hlibka en geldt als één van de bekendste Russische koren ter wereld. Het koor was drie jaar geleden ook al te gast in Heino. Vanwege de enorme belangstelling toen, is besloten het koor nog een keer naar Heino te halen. Het koor brengt een volledig nieuw concertprogramma.

De toegangsprijs voor het concert bedraagt 20 euro, maar in de voorverkoop zijn kaarten voor 17 euro verkrijgbaar. Je kunt ervoor terecht bij Guus van Wifferen, Slijterij van Dam en de Bruna in Heino en bij Schulten Lederwaren in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.