fysiotherapie salland betrekt nieuwe praktijk

Fysiotherapie Salland heeft maandag haar nieuwe praktijk aan de Jan van Arkelstraat 3a in Raalte in gebruik genomen. Het nieuw gebouwde pand is de hoofdvestiging van de onlangs gefuseerde praktijken Schulkes en Liesting & Pieters. Het multifunctionele gebouw is naast huisartsenpraktijk ‘Westdorp’ gevestigd. Door de ingebruikname van de nieuwe praktijk wordt er afscheid genomen van de praktijk aan de Drostenkamp.

Fysiotherapie Salland staat graag dichtbij de mensen. Daarom is bewust gekozen voor een praktijk in het hart van Raalte, naast de reeds bestaande vestigingen aan de Kwartel en Melisse. In de buurtdorpen Heeten, Luttenberg en Marienheem blijven de bestaande vestigingen gehandhaafd. Het team van Fysiotherapie Salland bestaat inmiddels uit dertien fysiotherapeuten en twee secretaresses. De fysiotherapeuten behandelen op verwijzing van de arts, maar iedereen kan ook op eigen initiatief bij Fysiotherapie Salland terecht.

Toen de gelegenheid zich voor Fysiotherapie Salland voordeed om zich samen met de apotheek naast de huisartsenpraktijk te vestigen , werd er geen moment getwijfeld. Verschillende disciplines zitten daardoor nu dicht bij elkaar. Dat moet positief werken voor de patiënten. De communicatielijnen in de gezondheidszorg worden korter.

De nieuwe praktijk heeft behandelkamers voor individuele behandelingen, maar tevens een oefenzaal van honderd vierkante meter. Deze beschikt over moderne gebruiksvriendelijke apparatuur. Hier wordt in groepsverband aan het herstel en aan de conditie gewerkt. Tevens worden er beweegprogramma’s aangeboden voor patiënten met diabetes, COPD of hartklachten. Voor mensen die graag onder begeleiding van een fysiotherapeut willen sporten na het behandeltraject worden aparte groepen gestart.

De praktijk aan de Jan van Arkelstraat is ook de locatie van het nieuw opgestarte ‘Sportspreekuur’ dat wekelijks wordt gehouden. Op afspraak kunnen sporters er iedere maandag tussen 18.00 en 20.00 uur terecht. Sporters willen snel geholpen worden om zo snel mogelijk weer van de partij te zijn. Met het nieuwe sportspreekuur wil Fysiotherapie Salland hier aan bijdragen. De nieuwe praktijk van Fysiotherapie Salland wordt in november officieel en feestelijk geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.