feestterrein domineeskamp op de schop

Allereerst wordt er een rioolwaterberging gebouwd waarin 1.800 kubieke meter water opgevangen kan worden. Als deze waterberging klaar is, wordt het gehele terrein opnieuw ingericht. Het terrein wordt bestraat met betonklinkers en om het terrein komt een groene haag. De werkzaamheden zijn in het najaar van 2010 klaar. Tijdens de werkzaamheden is steeds een gedeelte van de Domineeskamp afgesloten. Bij de start van de werkzaamheden is het gedeelte van het terrein aan de kant van de Rabobank afgesloten.

Dit is een groot gedeelte van de betaalde zone op dit deel van het evenemententerrein. De rest van het terrein wordt vanaf de start van de werkzaamheden omgebouwd tot een groot deel blauwe zone en een aantal vergunninghoudersplaatsen. Op het terrein wordt duidelijk aangegeven welke parkeerregels er gelden. Over de planning van het werk en de inrichting van het terrein heeft de gemeente regelmatig contact gehad met de verschillende evenementenorganisaties die gebruik maken van het terrein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.