Home / archiefcentraal / feestelijke opening schoolplein de schutse

feestelijke opening schoolplein de schutse

Bij basisschool De Schutse in Raalte was het vrijdagochtend feest. Het vernieuwde schoolplein werd namelijk feestelijk geopend. Er werd allereerst gesmikkeld van heerlijke pannenkoeken en om 11.45 uur kregen alle leerlingen een mooie ballon, om na een kort woordje van directeur Peter Verdoorn tegelijkertijd de lucht in te laten. Dat was een geweldig gezicht!

Aan elke ballon hing een kaartje met de naam van de leerling en het adres van school. “We hopen dat de vinders van de ballonnen de kaartjes naar school sturen en dan kunnen we kijken welke ballon het verste is gekomen.” Na het oplaten van de ballonnen, overhandigden de buren nog een prachtig cadeau aan de leerlingen: Een supergroot houten mikadospel. Verder was er voor alle groepen veel nieuw speelgoed aangeschaft, voor in de pauzes. Uiteraard wilde iedereen er gelijk gebruik van maken. Het was dan ook een geslaagde en gezellige opening. Kijk op www.deschutse.nl voor meer foto’s.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.