everhard zwart geeft concert in plaskerk

Organist Everhard Zwart geeft op 1 oktober een concert in de Raalter Plaskerk. De organist speelt deze avond werken van onder andere Bach, Reger en Jan Zwart. Op speciaal verzoek zal hij ook de toccata van Grison ten gehore brengen.

Het orgel van de Plaskerk, dat door de Duitser Hans-Detlef Kleutel gebouwd werd, dateert uit 1975. Iets minder dan twee jaar geleden is het volledig gerestaureerd. De deuren van de Plaskerk gaan om 19.30 uur open, het concert vangt om 20.00 uur aan. Toegang tot het concert kost 6 euro, maar kinderen mogen gratis naar binnen. De opbrengst van het concert komt ten goede aan het orgelfonds van de Plaskerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.