erik van zijl nieuwe manager de mozaiek

Erik van Zijl is sinds dinsdag de nieuwe beheerder van Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld. Althans, hij is van start gegaan als manager in opleiding en wordt daarin het eerste jaar bijgestaan door interim manager Willem Kip, bij veel Lemelervelders bekend van Landstede Welzijn. Albert Jansen nam officieel afscheid als beheersmanager.

Vanaf de start van het Kulturhus in 2003 heeft Albert Jansen een grote bijdrage geleverd aan de coördinatie van vele activiteiten van gebruikers en ondersteuning van het bestuur van de stichting. Om gezondheidsredenen stopt hij nu toch wat eerder dan voorzien met zijn laatste, met veel enthousiasme ingevulde, baan van zijn zeer kleurrijke ambtelijke carrière. Tijdelijk neemt Willem Kip, die het reilen en zeilen kent als zijn broekzak, deze functie op zich.

Voor de lange termijn meent het bestuur in de persoon van Erik van Zijl een zeer geschikte kandidaat te hebben gevonden om De Mozaïek aan te sturen. Erik van Zijl is een geboren en getogen Lemelervelder die met zijn capaciteiten als geen ander in staat kan worden geacht de kulturhusfilosofie in het dorp tot bloei te brengen. Gelet op zijn netwerk en commerciële achtergrond mag verwacht worden dat zijn inbreng een nog breder en talrijker publiek naar De Mozaïek brengt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.