eigen clubkleding voor atbers crt raalte

Wielervereniging CRT Raalte beschikt naast een cross-, ren- en toerafdeling nu ook over een ATB-tak. Deze nieuwe afdeling blijkt een schot in de roos, want in korte tijd hebben al zo’n vijftig leden zich aangemeld. ATB-liefhebbers uit Raalte en omstreken kunnen hun sport nu dus ook in clubverband uitoefenen.

Ondanks het prille bestaan van de ATB-afdeling beschikken de ATB’ers ook al over een flitsend tenue. Deze kleding is woensdag gepresenteerd bij hoofdsponsor WR-Bikes in Nieuw Heeten. Door de steun van WR-Bikes en vier andere sponsoren is het voor de ATB-leden mogelijk om tegen een gereduceerde prijs een kledingpakket aan te schaffen. De sponsoren die dit mogelijk maken zijn: WR-Bikes (Nieuw Heeten), 1 & al Reclame (Haarle), Autoschadebedrijf Kroes (Raalte), DDMC Drukwerk (Raalte) en Timmerfabriek de Mors (Rijssen).

De nieuwe ATB-afdeling van CRT Raalte organiseert in het zomerseizoen twee trainingen per week. Er wordt in de winter op zaterdagmiddag samen getraind. Verder worden er gezamenlijk wedstrijden en toertochten bezocht. De nieuwe tak is vooral blij met de aanmelding van een flink wat jongeren. Belangstellenden kunnen voor informatie terecht op de website van CRT Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.