eerste steen momotel middelbosch gelegd

Ans en Max Middelbosch hebben zondag om 18.00 uur de eerste steen van het ‘Momotel’ in Raalte gelegd. De familie Middelbosch verwacht in september 2010 de eerste gasten te verwelkomen in het motorhotel (met tachtig bedden).

“Ik ben heel blij nu aan de slag te zijn met wat waarschijnlijk ‘mijn laatste kunstje’ wordt qua bouwprojecten. Een hotel dat zich richt op mensen, die deze prachtige regio – tussen de twee Hanzesteden Zwolle en Deventer – willen ontdekken. Dat kunnen motorrijders zijn, maar ook families en zakelijke gasten. Iedereen is welkom”, aldus Max Middelbosch.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.