Home / archiefcentraal / een abdijbiertje ook lekker op zonnige dag

een abdijbiertje ook lekker op zonnige dag

Een krachtig abdijbiertje drink je het liefst op een herfstdag. Dat past wel op 26 en 27 september als je de zomer uit je lijf geschud hebt en met een jas aan tegen de wind naar het café fietst. Zo hadden de mensen van Stichting Horecafeesten Raalte het vermoedelijk in gedachten toen ze het lopende weekend prikten voor het Bierfestival, met als thema abdijbier.

Maar het is volop zomer. Of dat erg is? Nee hoor, ook met het mooie weer gaat een abdijbiertje er wel in. Negen soorten waren er zaterdag en zijn er zondag in het centrum van Raalte in de aanbieding. Over het programma vind je hier meer. Gisteren was het enorm druk. Voor vandaag alvast proost!

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen aan zet over zoekgebied Dalfserveld-West

DALFSEN – De gemeente Dalfsen heeft na uitgebreid onderzoek het agrarische gebied Dalfserveld-West aangewezen als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.