derde plaats maar geen podium voor becks

Het Becks BMW Race Team Wijhe heeft het fantastische resultaat in Duitsland en België afgelopen weekend slechts deels kunnen herhalen op het circuit van Hockenheim. Na redelijke trainingen op zaterdag, startte de race op zondag pas om 18.00 uur. “In een groot veld met over de dertig deelnemers, gingen onze coureurs goed van start”, zegt teameigenaar Jan Beck. “Boy Beck kwam net achter Jarno Jonker als zesde de bocht in.”

“Jarno werd nog wel eens een keer voorbijgestoken door Guus van Gool”, vervolgt Beck. “Dat betekende één BMW tussen twee snelle Manxen en betekent doorgaans niet veel goeds. Een ronde later zat onze coureur gelukkig weer op plek vijf, terwijl Boy wat was terug gevallen naar de tiende positie. Uiteindelijk kon Jarno opklimmen naar de vierde plaats, wat eigenlijk een derde had moeten zijn. De machine van een Zwitser voldeed totaal niet aan de eisen van onze klasse, maar hij ging met de beker naar huis.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.