de twee snoeken ontwerpt gemeentehuis

Architectenbureau De Twee Snoeken uit Den Bosch gaat het nieuwe gemeentehuis van Olst-Wijhe ontwerpen. Dat heeft een groep bestaande uit afgevaardigden van alle verenigingen van Plaatselijk Belang in Olst-Wijhe, de raad, het college, de ondernemingsraad, de interne projectgroep en bureau BVR besloten.

Het nieuw te bouwen gemeentehuis komt langs de IJssel, op de hoek van de Rijksstraatweg en de Raalterweg in Wijhe. Op woensdag 23 september organiseert de gemeente een informatieavond over het nieuwe gemeentehuis bij Ripperda, aan de Rijksstraatweg 97 in Den Nul. Het programma van de avond wordt volgende week bekend gemaakt. Iedereen is van harte welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.