de mooiste prijzen voor de jongste schutters

Amber Maaskant en Kevin Blankenvoorde hebben afgelopen Stöppelhaene de mooiste prijzen gewonnen bij de schiettent voor de Plaskerk. Elk jaar staat de Raalter Schutterij daar met een stand voor jong en oud. De allerkleinsten kunnen er bijvoorbeeld terecht op de schietbaan met ‘altijd prijs’, terwijl ouderen spelen voor een droge worst of halve haan.

Maar er is ook ieder jaar één baan met een hoofd- en troostprijs. Opmerkelijk veel jonge schutters waagden dit jaar de kans om zichzelf een fiets of een cd-speler rijker te schieten. De Raalter Schutterij sprak zelfs al van “een nieuwe generatie schutters”. Verheugend is dan ook het feit dat die nieuwe generatie er met de prijzen vandoor gingen. De 16-jarige Amber haalde liefst 49 van de 50 punten en won daarmee de fiets. Kevin, 17 jaar, schoot 48 punten bij elkaar, goed voor de tweede prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.