dalfsen wint makkelijk van slap raalte

SV Raalte heeft in de tweede competitiewedstrijd een flinke tik op de neus gekregen. Op sportpark De Gerner in Dalfsen werden de Raaltenaren met maar liefst 5-0 afgedroogd.

Dat de voorsprong zo hoog op kon lopen kwam met name door het zwakke spel in de eerste helft. Door foute aannames, slappe ballen en verkeerde ingooien maakte Raalte het zichzelf onnodig moeilijk. Het resultaat was een achterstand van 3-0 halverwege de wedstrijd. Toch had het een wedstrijd kunnen worden als de ploeg van trainer Reinier Stegeman niet vier opgelegde kansen onbenut had gelaten.

In de tweede helft was er meer evenwicht tussen beide ploegen. Raalte kreeg een paar kleine kansen, maar geloofde het allemaal wel. Voor het eindsignaal kwam Dalfsen er nog twee maal effectief uit, waardoor de productie van de Dalfsenaren deze middag opliep tot vijf treffers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.