dag van het platteland mooie belevenis

De medewerkers van de Welkoop in Raalte kijken terug op een zeer geslaagde editie van de ‘Dag van het Platteland’. “Het was al met al weer een mooie belevenis.”

Voor de kinderen waren er diverse activiteiten. Ze konden onder andere een koe melken en zich uitleven op een springkussen. De volwassenen hadden vooral belangstelling voor oude ambachten en de Boerenveiling, waarbij tuinmeubelen, barbecues en dergelijke voor kleine prijsjes van eigenaar wisselden. “Diegenen die er afgelopen zaterdag bij waren, hebben even beleefd hoe het leven op het platteland er uit ziet. Zondag kun je ons ook vinden op de Salland Natuur Fair in Heeten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.