Home / archiefcentraal / coureurs becks halen beste resultaat ooit

coureurs becks halen beste resultaat ooit

Het BMW Race Team uit Wijhe heeft afgelopen weekend op het Dahlemer Binz-circuit in Duitsland, net onder Aken, haar beste resultaat ooit behaald. Na een spannend gevecht met Jan Frank Bakker om de tweede plaats kreeg coureur Jarno Jonker deze te pakken. En na motorische problemen van Adrie de Ridder kwam hij prachtig op de eerste plaats te liggen, om die niet meer af te geven en juichend over de finish te gaan.

Maar daar bleef het niet bij voor de Deventer coureur in dienst van het Wijhese team. Ook in de tweede race bleef de machine van Jonker immers goed draaien. Wederom kwam hij in gevecht met Jan Frank Bakker om de tweede plek. Na ronden lang in gevecht te zijn geweest, kreeg Bakker problemen met zijn koppeling en kon Jarno zijn positie overnemen. William de Ridder reed sterk aan de kop van het veld en was niet meer te achterhalen. Met een tweede plek toch weer een zeer knappe prestatie van Jonker.

Door het goede rijden van de eerste coureur, sneeuwden de prestaties van tweede rijder Boy Beck het afgelopen weekend een beetje onder. Maar ook met hem ging het in beide races voor de wind. Beck eindigde tweemaal als vijfde en ook voor hem is dat een zeer knappe prestatie. Al met al een geweldig race weekend voor het hele team, dat uiteraard alweer uitkijkt naar de volgende race.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.