countryfeest met wulle meugt ok

Het koor ‘Wulle Meugt Ôk’ uit Nieuw Heeten bestaat al weer tien jaar. Tijd voor een feestje, een feestje met muziek natuurlijk. Op zondag 1 november is er daarom van 14.00 tot 22.00 uur een feestfestijn in manege Koldewee. Speciaal voor deze gelegenheid wordt de manege omgetoverd in country en western sfeer, bezoekers wanen zich in een saloon.

In die saloon kun je optredens verwachten van Fanfare St Caecilia Heeten, De Hoolter Korhanen, De Powerband en DJ Bas.

Voor de kids is er een knuffelhoek met dieren, een springkussen en een verrassing.

Kaarten in de voorverkoop kosten: 0 tot 5: jaar gratis; 5 tot 14 jaar: 2.50 euro; 14 jaar en ouder: tien euro. Aan de kassa betaal je 12,50 euro. Kaarten zijn te koop bij café Vree Egberts, café Vosman, leden van Wulle Meugt Ôk en via onze site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.