carmel leerlingen staken acties voor zitplek

De acties voor meer zitplekken in de Havo/Vwo-kantine van het Carmel College in Raalte zijn voorbij. De actievoerders merken dat het van de leerlingen “allemaal niet meer zo hoeft” laat Iris van Elk ons weten. “Er zijn verschillende acties opgezet, heel goed allemaal! Velen van jullie hebben de handtekeningenactie al langs zien komen, toch merk ik aan de reacties van veel mensen dat het allemaal niet meer zo nodig hoeft.”

Iris pakt het sportief op: “Veel mensen zetten wel een handtekening, maar echt vechten voor een betere pauzeplek wil men niet meer. Dit komt waarschijnlijk door de blokken die zijn neergezet. Daar kunnen we op zitten. De statafels worden niet meer gebruikt.” Iris denkt dat de gevoerde acties voldoende aandacht hebben opgeleverd voor de problematiek en dat er voor een sit-in of iets dergelijks niet genoeg animo meer is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.