buschauffeur mag met eigen foto rondrijden

Deze zomer kon iedereen met zijn mooiste landschapsfoto uit één van de natuurgebieden van Landschap Overijssel kans maken op leuke prijzen. Maandag heeft Landschap Overijssel de prijswinnaars van deze fotowedstrijd bekendgemaakt.

De hoofdprijs, de winnende foto prijkt twee weken lang op de zijkant van streek- en stadsbussen in Overijssel, is gewonnen door Tony Ruiter uit Den Ham. Hij heeft gewonnen met een foto van het hoogste punt van de Lemelerberg. En het leuke aan deze prijswinnaar: Hij is zelf buschauffeur bij Connexxion en mag nu met zijn eigen foto op de zijkant van de bus rondrijden.

Landschap Overijssel ontving de afgelopen tijd maar liefst 350 foto’s met daarop landschappen van onder andere: De Lemelerberg, Lonnekermeer, Landgoed Hof Espelo, De Reggeherstelprojecten en De Horte. Foto’s met afbeeldingen van een schitterend vergezicht, bloeiende heide, een kronkelende beek, nieuwe natuur met grazende koeien en zonlicht dat tussen de toppen van de bomen de laan in schijnt, laten zien dat ieder landschap zijn eigen charme heeft en gezien mag worden.

Uit al deze foto’s heeft de jury, bestaande uit Martin Knol (wethouder van de gemeente Zwolle en voorzitter van de Raad van Toezicht van Landschap Overijssel), Han Bouwmeester (natuurfotograaf), Jan Bengevoord (journalist) en Henk Hengeveld (directeur Landschap Overijssel) een keuze gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.