brandweer ook al onderweg naar mettingen

Het is zaterdagmorgen de hele ochtend een drukte van belang bij het bedrijvenpand De Boeierd aan de Boeierstraat in Raalte. Honderden fietsers vangen daar hun tocht richting Mettingen aan.

Maar zo vroeg als vanmorgen de brandweer al wegging naar de (nog) partnergemeente in Raalte, daar waren maar weinigen getuige van. Om 03.00 uur startte de ‘Loopgroep Mettingen’ hun estafetteloop over 140 kilometer. En daarmee waren ze nog niet eens de eersten die weggingen. Hans groen is donderdag al van start gegaan. Hij loopt drie marathons in de drie dagen.

Fietsend, estafettelopend, marathonlopend, of met de auto mee als begeleiding, vanmiddag zijn er in het centrum van Mettingen zo maar ineens 500 Raaltenaren of meer, die er als vanouds een gezellig feestje van gaan maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.