bord bij klavertjes is pvda doorn in het oog

Als het aan de PvdA-fractie ligt, dan wordt het mededelingenbord bij de entree van Heino (zuidkant) verplaatst. Per brief vraagt PvdA-raadslid Tineke van der Bruggen het Raalter college van burgemeester en wethouders om daar zorg voor te dragen. Volgens Van der Bruggen komen de drie klavertjes (kunstwerk dat begin 2009 is geplaatst) door het bord niet goed tot hun recht.

“Het grote wit bord, voor mededelingen van activiteiten in Heino, staat hinderlijk in de weg. Als je het dorp in rijdt, lijkt het net of het bord bij het kunstwerk hoort. De rommeligheid is er waarschijnlijk ook de oorzaak van dat er zelfs af en toe door automobilisten wordt geparkeerd op deze plek”, aldus Van der Bruggen, die het college tevens vraagt om het gras in de directe omgeving van de klavertjes te vervangen door witte klaver. “Door de grond in te zaaien met witte klaver, komen de klavertjes tenminste te allen tijde goed tot hun recht.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.