booijink veevoeders als beste gewaardeerd

Veehouders zijn het meest tevreden over de diensten en adviezen van Booijink Veevoeders in Raalte. Dat blijkt uit een grootschalig marktonderzoek naar de klanttevredenheid van veehouders over hun adviesbedrijven. Drieduizend veehouders beoordeelden hun veevoerleverancier, dierenarts, bank, accountant en verzekeringsmaatschappij op hun prestaties.

Net als in 2008, werden ook dit jaar de prestaties van in totaal veertig adviesbedrijven voor de veehouderij met elkaar vergeleken. In 2008 was het voercoöperatie Arkervaart-Twente die de meest tevreden klanten had. Dit jaar eindigt Twente-Arkervaart op de tweede plaats. Booijink Veevoeders kreeg van zijn klanten gemiddeld een 8,2 als waardering voor zijn kennis, service, prijs/kwaliteitverhouding en resultaat. De gemiddelde score van de veertig bedrijven bedraagt een 7,4. Het onderzoek werd uitgevoerd door marktonderzoeksbureau AgriDirect en V-focus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.