Home / archiefcentraal / booijink veevoeders als beste gewaardeerd

booijink veevoeders als beste gewaardeerd

Veehouders zijn het meest tevreden over de diensten en adviezen van Booijink Veevoeders in Raalte. Dat blijkt uit een grootschalig marktonderzoek naar de klanttevredenheid van veehouders over hun adviesbedrijven. Drieduizend veehouders beoordeelden hun veevoerleverancier, dierenarts, bank, accountant en verzekeringsmaatschappij op hun prestaties.

Net als in 2008, werden ook dit jaar de prestaties van in totaal veertig adviesbedrijven voor de veehouderij met elkaar vergeleken. In 2008 was het voercoöperatie Arkervaart-Twente die de meest tevreden klanten had. Dit jaar eindigt Twente-Arkervaart op de tweede plaats. Booijink Veevoeders kreeg van zijn klanten gemiddeld een 8,2 als waardering voor zijn kennis, service, prijs/kwaliteitverhouding en resultaat. De gemiddelde score van de veertig bedrijven bedraagt een 7,4. Het onderzoek werd uitgevoerd door marktonderzoeksbureau AgriDirect en V-focus.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.