bokbierfestival wordt bierfestival raalte

In navolging van het eerste Bokbierfestival Raalte houdt de Stiching Horecafeesten Raalte dit jaar geen tweede editie, maar een Bierfestival. Net als vorig is het festival wél weer in hetzelfde weekend als StreetLive Raalte.

De eerste editie van het Bierfestival Raalte staat in het teken van abdijbieren en begint op zaterdag 26 september om 12.00 uur bij De Zwaan. Rond 12.30 uur wordt het eerste fust aangetapt en pastoor Verweij krijgt de primeur om het eerste glas abdijbier te proeven. Vervolgens krijgen belangstellenden de mogelijkheid om bij alle deelnemende horecabedrijven een proefglaasje van de verschillende abdijbieren te proberen. Tijdens de tocht valt er uiteraard genoeg te zien en te beleven in het centrum van Raalte, vanwege StreetLive.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.