Home / archiefcentraal / bennie lommers verlaat sono na 39 jaar

bennie lommers verlaat sono na 39 jaar

Bennie Lommers gaat na een dienstverband van 39 jaar met de VUT. In 1970 startte Bennie als drukker bij toen nog Offset Drukkerij Sono, opgericht door Marinus Zwerink, met wie hij in het begin bijna dag en nacht samenwerkte. Van losse loden letters tot de nieuwste print- en druktechnieken, Bennie heeft het allemaal meegemaakt binnen Sonodruk. Zijn carrière kreeg een mooi vervolg binnen het bedrijf. Hij werd planner en voorman en zwaait af als calculator voor de drukwerk offertes en opdrachten.

Bennie: ‘‘Ik ga nu gebruik maken van de VUT-regeling. Ik heb er zin in om na 45 jaar werken meer tijd te kunnen vrijmaken voor hobby’s en te genieten van de vrije tijd. Ik kijk terug op een mooie periode bij Sonodruk. Het bedrijf heeft in mijn periode ups en downs gekend en ik heb veel veranderingen meegemaakt. Wat ik persoonlijk bijzonder jammer vind is dat het ‘ouderwetse’ vakmanschap verloren gaat door de opkomst van digitale technieken.’’

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.