Home / archiefcentraal / belgisch paard wint het van survivalteam

belgisch paard wint het van survivalteam

De Salland Natuur Fair is weer tot volledige tevredenheid van de organisatie verlopen. Ruim tienduizend bezoekers keken zondag hun ogen uit bij allerlei stands, demonstraties en activiteiten in het teken van de natuur.

“We hadden af en toe een buitje, maar de bezoekers trokken zich er weinig van aan. Heel even schuilen en daarna ging men gewoon weer verder”, vertelt Attila Jókövi van de organisatie. Op de foto zien we het Survivalteam.nl in actie. Zij wonnen tijdens de fair de Salland Games. Als extraatje mocht zij een wedstrijdje touwtrekken tegen een Belgisch paard. Het uit zes personen bestaande team, redde het niet op eigen kracht. Er moesten nog eens drie anderen bij springen om het paard te ‘beteugelen’.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.