becks race team ook goed bezig in gedinne

Na een fantastische zaterdag op het Dahlemer Binz-circuit, hebben de mensen van het BMW Race Team uit Wijhe beslist niet stil gezeten. “We zijn ’s avonds namelijk direct doorgereden naar het circuit van Gedinne, waar we zondag een race reden voor het Belgisch kampioenschap”, vertelt teameigenaar Jan Beck. “Alleen Jarno Jonker reisde mee af naar België. Hij had goede zin en liet zich weer van zijn beste kant zien met de beste tijd.”

Mede door een deelnemersveld van ruim 400 coureurs in verschillende klassen, begon de eerste wedstrijd voor het BMW Race Team pas om 16.30 uur. “Jarno ging vanaf pole van start en lag direct een paar ronden aan kop, gevolgd door Nigel Palmer, die al meerdere races in deze klasse heeft weten te winnen. Na een paar ronden moest Jarno echter zijn meerdere erkennen in de snelle Engelsman en reed daarna netjes de race uit. Uiteraard waren we zeer tevreden met deze derde podiumplek in twee dagen”, zegt Beck.

“Tegen 18.00 uur konden we de tweede race rijden”, vervolgt de teambaas. “Jarno had weer een goede start, maar nu lag de Engelsman gelijk vanaf de start aan kop met vlak daarachter de coureur van BMW op de tweede plaats. Zonder al te veel risico’s te nemen kon Jonker opnieuw op een keurige tweede plek eindigen. Al met al was het een geweldig weekend met voor Jarno: Vier wedstrijden en vier keer een podium. Het was weer een weekend waar we nog heel lang met heel veel plezier aan terug zullen denken en we hopen dat er nog veel van deze weekenden zullen volgen!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.