Home / archiefcentraal / azerty weer genomineerd voor vele prijzen

azerty weer genomineerd voor vele prijzen

Azerty is dit jaar weer genomineerd voor vele prijzen, zoals de Twinkle 100, FD Gazellen 2009 en Best Online Hardware Shop. Azerty is een Raalter bedrijf dat al vanaf 2004 actief is met de digitale verkoop van hardware, software en randapparatuur aan de particuliere en zakelijke markt in Nederland en België. Het assortiment is breed en kwalitatief met veel aandacht voor de snelheid en service van de leveringen.

Op 30 september 2009 maakt Twinkle Magazine, het enige vakblad voor webwinkeliers, de top 100 van webwinkels in Nederland bekend. Azerty is hiervoor genomineerd en begeeft zich hiermee tussen grote namen als Transavia.com, TUI.nl, Wehkamp.nl en Bol.com.

In 2008 was Azerty al winnaar van de Gouden Gazelle in Overijssel, de grootste groeier van alle FD Gazellen in de middelgrote klasse. De FD Gazellen worden toegekend door het Financieel Dagblad aan bedrijven met een omzetgroei van 20 procent of meer over een ononderbroken periode van drie jaar. Een andere voorwaarde is dat het bedrijf in het laatste jaar winstgevend was en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend. Azerty voldoet aan al deze voorwaarden en is dan ook weer volop in de running voor deze eretitel.

In 2007 riepen de lezers van www.hardware.info de Raalter webwinkel al uit tot Best Online Hardware Shop. Ook dit jaar kan Azerty heel hoog eindigen, want het is nu al de meest besproken winkel van Hardware.info.

Lees ook

Infobijeenkomst over entree Hof van Rakhorst

HEINO – De werkgroep Heino Centrum houdt op dinsdag 28 september een informatiebijeenkomst in Café …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.