Home / archiefcentraal / asiel zwolle vangt sallandse dieren op

asiel zwolle vangt sallandse dieren op

Door de sluiting van het dierenasiel in Schalkhaar volgend jaar, krijgt het asiel in Zwolle er een taak bij. Zwerfdieren uit de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte gaan vanaf volgend jaar richting de Zwolse dierenopvang. Om inwoners van Salland alvast kennis te laten maken met het asiel, houdt het asiel op 3 oktober een open dag. Vanaf 11.00 uur zijn bezoekers welkom en staan de hekken van het asiel wagenwijd open.

Bezoekers van de open dag krijgen rondleidingen om een kijkje te nemen achter de schermen. Zelfs de ruimtes die normaal gesproken gesloten zijn voor het publiek, zijn voor één dagje toegankelijk. Ook staan er verscheidene kraampjes bij het asiel met tweedehands spullen en van alles op dierengebied. Deze kraampjes staan in een tent, zodat ze ook bij slecht weer prima te bezoeken zijn. Uiteraard zijn ook de bewoners van het asiel te bewonderen. Het dierenasiel bevindt zich aan de Graham Bellstraat 2.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.