Home / archiefcentraal / ans haarman en haar missie in bolivia

ans haarman en haar missie in bolivia

Ans Haarman, oud inwoonster van Mariënheem, heeft woensdag in ’t Scheultie in Schoonheten een boeiende presentatie gegeven over haar missie in Bolivia. Ans werkt daar al twaalf jaar als vrijwilligster, maar is voor een bezoek aan haar familie even terug in Mariënheem. Dinsdag 15 september vertrekt ze weer naar Cochabamba in Bolivia.

Aan de hand van een serie foto’s vertelde Ans in ’t Scheultie over haar werk in Bolivia. Ze liet daarnaast tevens zien wat zij met giften vanuit Nederland daar allemaal al heeft bereikt en nog graag wil bereiken. Ondanks het feit dat de woon- en leefomstandigheden in Bolivia erg slecht zijn, gaat Ans graag weer terug om haar missie te vervolgen. Maar die missie kan zij niet alleen vorm geven. “Zonder steun en giften kan ik niets”, aldus de ontwikkelingswerkster.

Voor meer informatie over het werk van Ans kun je een mail sturen naar annahaarman@yahoo.com. Een vrije gift mag naar banknummer 354582224, ten name van J.T.M. Haarman.

Lees ook

Bijzondere editie van Deventer op Stelten

Programma gespreid over tien dagen; voorverkoop inmiddels begonnen DEVENTER – Van vrijdag 2 tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.