annahuis wordt voor een dagje meidenhuis

Het Annahuis in Raalte verandert op donderdag 22 oktober voor één dagje in een beautyfarm, danszaal, catwalk en tattoo-shop tegelijk. De jaarlijkse Meidenverwendag komt er namelijk weer aan.

Alle meiden van 12 tot 16 jaar oud kunnen daar hun hart ophalen. Een beautymasker laten opbrengen, hiphop-workshops volgen, een henna-tattoo laten zetten of je haar laten opsteken? Het kan allemaal! Als klap op de vuurpijl maak je zelfs kans op een metamorfose: Hairstyling Mariël en kledingwinkel Zapp maken een topmodel van je! Ook de GGD en de politie zijn aanwezig met stands. Per meid kost de entree 2 euro. De Meidenverwendag duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.