Home / archiefcentraal / aktieknallers van maurits foutief in weekkrant

aktieknallers van maurits foutief in weekkrant

Wil je makkelijk, snel en goedkoop je diepvries vullen? Maurits Vleesprodukten en Maurits Vlees & Vers heeft weer een aantal scherpe aanbiedingen tussen de wekelijkse aktieknallers zitten. Die vind je iedere dinsdag in de weekkrant van Salland Centraal.

Per abuis zijn deze week de verkeerde aanbiedingen in onze weekkrant beland. Daarom brengen we je via deze weg graag op de hoogte van de juiste aanbiedingen, zie daarvoor de bijlage. Je vindt Maurits in Raalte aan de Wechelerweg 24, in Heeten aan het Dorpsplein 1.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.