aixam geeft vijf jaar garantie op motor

De importeur van het brommobielmerk Aixam is zo overtuigd van de degelijkheid van de motor dat ze voortaan vijf jaar garantie geeft. Het Kubota-blok, dat ook in de landbouw en pleziervaart een goede reputatie geniet, wordt al vanaf het eerste Aixam-model gebruikt.

“Al veel van onze klanten hebben zonder enig motorprobleem met gemak een afstand van 100.000 kilometer bereikt”, aldus een woordvoerder van Aixam-dealer Autobedrijf Mollink in Raalte. “In ruim tien jaar Aixam in Nederland zijn defecte motoronderdelen op de vingers van één hand te tellen. Vijf jaar garantie in de brommobielbranche is erg bijzonder, bij de concurrenten is twee of drie jaar garantie gebruikelijk.”

Uit een recent onafhankelijk Frans onderzoek blijkt dat de Aixam het minste geluid produceert: 59,7 decibel bij stationair lopen en 77,2 decibel bij het maximale toerental en topsnelheid (45 kilometer per uur). De metingen werden verricht op een afstand van 1 tot 1,65 meter. Voor meer bel Mollink: 0572-358151.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.